ANALITINIAI KOMPONENTAI
Baltymai 23%, Riebalai 10%, Žalia ląstelieną 4%, Žali pelenai 10%, Drėgmė 10%.
PRIEDAI / KG
Maistiniai priedai: vitaminas A 15 000 TV, vitaminas D3 1 500 TV, vitaminas E 50 TV, varis (vario sulfatas, pentahidratas) 2 mg, manganas (mangano oksidas) 30 mg, cinkas (cinko oksidas): 60 mg, geležis (geležies sulfatas, monohidratas) ): 40 mg, jodas (kalio jodidas): 0,5 mg, selenas (natrio selenitas): 0,1 mg .
Su antioksidantais.
Sudėtis: Javai, mėsa ir šalutiniai gyvūniniai produktai, augalinės kilmės šalutiniai produktai, aliejai ir riebalai, ankštiniai augalai, mineralinės medžiagos.
RACIONO LENTELĖ
ŠUNS SVORIS | GRAMŲ PER DIENĄ |
01 - 05 kg | 50 - 140 g |
05 - 10 kg | 140 - 220 g |
10 - 20 kg | 220 - 345 g |
20 - 30 kg | 345 - 455 g |
30 - 40 kg | 455 - 550 g |
+ 40 kg | 550 - 720 g |