ANALITINĖ KOMPOZICIJA
Baltymai 30%, Riebalai 16%, Žalia ląsteliena 3,5%, Neorganinės medžiagos 10%, Drėgmė 10%.
PRIEDAI / KG
Maistiniai priedai : 15 000 TV vitamino A, 1 500 TV vitamino D3, 50 TV vitamino E, vario (vario sulfato pentahidrato) 2 mg, mangano (mangano oksido) 30 mg, cinko (cinko oksido) 60 mg, geležies (geležies sulfato, monohidrato) 40 mg, jodo (kalio jodido) 0,5 mg, seleno (natrio selenito) 0,1 mg. Su antioksidantais.
Sudėtis: mėsa, grūdai, augaliniai šalutiniai produktai, aliejus ir riebalai, ankštiniai augalai, mineralinės medžiagos.
NORMAVIMO LENTELĖ
ŠUNS SVORIS |
GRAMAI PER DIENĄ |
01 - 05 kg | 45 - 130 g |
05 - 10 kg | 130 - 200 g |
10 - 20 kg | 200 - 310 g |
20 - 30 kg | 310 - 415 g |
30 - 40 kg | 415 - 500 g |
+ 40 kg | 500 - 700 g |