ANALITINĖ KOMPOZICIJA
Baltymai 23%, Riebalai 10%, Žalia ląsteliena 4%, pelenai 10%, Drėgmė 10%.
PRIEDAI / KG
Maistiniai priedai : 15 000 TV vitamino A, 1 500 TV vitamino D3, 50 TV vitamino E, vario (vario sulfato pentahidrato) 2 mg, mangano (mangano oksido) 30 mg, cinko (cinko oksido) 60 mg, geležies (geležies sulfato, monohidrato) 40 mg, jodo (kalio jodido) 0,5 mg, seleno (natrio selenito) 0,1 mg. Su antioksidantais ir dažikliais .
Sudėtis : Javai, mėsa, augaliniai šalutiniai produktai, aliejai ir riebalai, ankštiniai augalai, mineralinės medžiagos.
NORMAVIMO LENTELĖ
ŠUNS SVORIS |
GRAMAS PER DIENĄ |
01 - 05 kg | 50 - 140 g |
05 - 10 kg | 140 - 220 g |
10 - 20 kg | 220 - 345 g |
20 - 30 kg | 345 - 455 g |
30 - 40 kg | 455 - 550 g |
+ 40 kg | 550 - 720 g |