lašišos, bulvės, kukurūzai, paukštienos riebalai (konservavimui panaudoti mišrūs tokoferoliai – vitamino E šaltinis), lašišų aliejus, natūralios kvapiosios medžiagos, džiovinti obuoliai, alaus mielės, pomidorai, Šidigerio jukų ekstraktas, morkos, mineralai, DL-metioninas, L-lizinas, manano oligosacharidai, fruktooligosacharidai, probiotikai
žali baltymai 25%, žali riebalai 14%, žalia ląsteliena 2,0%, žali pelenai 5,5%, drėgmė 10%, kalcis 1,1%, fosforas 0,9%
vitaminas A 20 000 TV, vitaminas D3 1900 TV, vitaminas E 500 mg, vitaminas B 6,8 mg, vitaminas B1 4,5 mg, vitaminas B6 5,0 mg, vitaminas B12 0,05 mg, niacinas 26 mg, kalcio pantotenatas 13 mg, biotinas 0,78 mg, folio rūgštis 0,65 mg, cholinchloridas 780 mg, organinis cinkas 107 mg, organinis varis 18 mg, jodas 0,84 mg, organinis selenas 0,2 mg
Lašišos – puikiam virškinimui
Lašišų baltymai – maisto netoleravimo prevencijai
Subalansuotas omega-3 ir omega-6 kiekis – kailio ir odos sveikatai
Vaisiai ir daržovės imunitetui stiprinti
MASĖ (KG) | 5 | 10 | 15 | 20 | 25 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
PER DIENĄ (G) | 70 | 120 | 160 | 200 | 240 | 270 | 340 | 400 | 460 | 515 | 570 | 620 |